Effektiva anpassade återvinningslösningar är en grundbult för att vi skall kunna förverkliga den cirkulära ekonomin och ett effektivt resursutnyttjande. Moderna breddar därför produktutbudet med två nya produktgrupper, Citysolar komprimerande avfallsbehållare och Modul återvinningsstationer.

Citysolar är en komprimerande kostnadseffektiv avfallsbehållare för stadsmiljöer där stor volym krävs. Behållaren är utrustad med en soldriven komprimeringsanordning vilket innebär att tömningsfrekvensen kan minskas med upp till 80–90 %. Effekten av komprimeringen i ett 240 liters kärl motsvarar ungefär 1200 liter okomprimerat.

Självklart är Citysolar uppkopplad mot en molntjänst för effektiv hantering av tömning och underhåll. Avfallskärlet är ett standard 240 liters kärl på hjul för en effektiv arbetsmiljövänlig hantering. Citysolar kan lätt kompletteras med tilläggsmoduler i samma design men utan komprimering.

Modul är en modern kärlskåpslösning som byggs ihop och kombineras till effektiva kompletta återvinningsstationer.

Skåpen är tillverkade i pulverlackad aluminium i högsta kvalitet för att garantera en lång livslängd och finns i flera storlekar för att hantera 240-660 liters kärl i olika kombinationer utifrån kundens behov.
Modul finns i ett flertal färger och beklädnadsalternativ för att kunna anpassa till boendemiljön.

Låsalternativen omfattar såväl nyckellösningar som elektroniska lås med tagg eller kortläsning för att förhindra nyttjande av obehöriga.

Tveka inte att höra av Dig till oss om de nya produkterna och hur vi utvecklar kompletta skräddarsydda återvinningslösningar för varje behov nu och i framtiden.