Under förra veckan besökte vi våra Danska Luowia kollegor på plats i Aalborg, Danmark.

Syftet med besöket var, förutom att träffa representanter på plats, att närvara vid invigningen av företagets nybyggda lokaler som är anpassade för montering och service av Luowia markbehållare.

Lokalerna var smart anpassade efter produkterna och utrustade med bl.a. höj och sänkbar lyftanordning för god arbetsmiljö, flertalet taktraverser, stort ljusinsläpp och i övrigt med god logistik och specialanpassningar.

Under dagen träffade vi flertalet Danska representanter för Luowia och hade gemensamma diskussioner och allmänt informationsutbyte kring våra respektive marknader. Båda parter tyckte det var givande samtal och vi kommer fortsätta utbytet framöver.

Luowia Sverige har lokaler anpassade för utställning och montering i Västerort i Stockholm. Vi välkomnar mer än gärna besök hos oss för en förutsättningslös diskussion kring våra markbehållare och hur vi gemensamt kan effektivisera och förenkla Er avfallshantering.

Informationsvis kommer vi att ställa ut våra produkter på Bostadsrättsmässan den 20-21 november (monter A:20) på Kistamässan. Kontakta oss för fribiljetter.

Andreas Lööf, tfn. 070 633 46 44
Mathias Rotevall, tfn. 070 750 41 81